tirsdag den 23. november 2010

Vafler og fedme (wooh yay!)

Vafler:
Efter at have været inde i biografen og se Harry Potter and The Deathly Hallows Part 1 (en super fantastisk film, men man skal nok være Harry Potter fan for at synes om den), så var jeg blevet mega lækkersulten! For jeg havde selv ikke nogen penge til at købe slik i kiosken. I øvrigt, hvilke sindsygt dyre priser er der lige der?!?! 100g for 16 kr., det er jo absurd! Tager man ind i Slikparadiset i Odense koster det kun 7 kr. for 100g. Det er et af verdens største ripoff-steder. Biograf kiosken - nå! men jeg havde siddet og set på alle de andre der sad der med deres uendeligt store popcorn papkasser, eller hvad det nu. Man kan jo fandme snart få dem i flyttekasse størrelse. Når man ser det er det lettere at forstå, at fedme er kommet på WHOs liste over sygdomme.
Men tilbage til emnet! Jeg var blevet mega lækkersulten! Så da jeg kom hjem med kæresten besluttede vi os for at lave vafler, og nøj hvor blev de gode! det er i hvert fald ikke sidste gang jeg gør det! Uhmm hvor smagte de godt!
Så nu er jeg 5 vafler tættere på at være syg - ååh nej!

De bedste vafler jeg længe har smagt!

Fedme
Jeg hørte i dag i godmorgen Danmark eller noget lign., det var i hvert fald et interview i godmorgen Danmark hvor der blev diskuteret hvad der egentligt skyldte fedme.
Og da der sad en fed mand (nægter at bruge ordet overvægtig, er man tyk er man tyk), hende den afskylige heks - spise specialisten i en række udsendelser på tv2, og en 3. mand som vidst nok var forsker.
Og, ikke om at Fru Heks giver skylden på biologiske ting.
HVOR DUM KAN MAN VÆRE?! Svaret er så let at finde! Men der er ingen der gider finde det, for det betyder at man skal arbejde hårdt og arbejde altid. Ligningen for fedme:

x kcal. indtaget - y kcal. forbrændt = x-y kcal fedme. easy as that!

Så, nu er valget dit! vil du blive tynd? eller forblive fed? Jeg har personligt selv valgt at være som jeg er - fuck det om jeg har lidt manboobs når jeg trykker armene sammen. Og fuck det om mine lår er lidt store. Jeg kan bevæge mig rundt på cykel som jeg har lyst - og bare fordi jeg ikke ligner Orlando Bloom (kunne ikke lige finde på andre) så er jeg stadig awesome - og det er af en grund, jeg hviler i mig selv.
Jeg har ikke noget imod at man er tyk, jeg synes bare ikke godt om, at folk går og klager over det når den eneste der kan gøre noget ved det er dem selv. Take the blame! goddamnit.

Det irriterer mig hver gang jeg ser en eller anden fed person smide skylden på sine gener. Jaja! Det kan godt være at du har en lav forbrænding, men så har din krop ikke brug for lige så meget som andres! Dertil kan du bare dyrke noget mere sport - det sætter forbrændingen op!
Come on mennesker! Skyld ikke skylden på jeres krops funktionalitet, giv jer selv skylden! I er de eneste der kan gøre noget ved det - Balls to the fucking walls!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar